joi, 9 iulie 2015

Extaz în centru

Sex, droguri, alcool, cafea,nicotină, aveam multe de înșirat, dar cred ca te-ai prins ca nu mai e vorba de întreg. E de ce dăm . 
E despre cum o arzi in localuri bune din centru si cum stii ca asta e răspunsul filmelor la care ai adormit. . . Asa se face prietene. Lasă lumea sa vorbească, tu întreabă -te mai poti?
Te ridici amețit de "vântul ce bate" si de niste sticle cu eticheta ruptă constatând ca n-ajunge! Mai ceri un rând, zâmbești , te mai uiti lung, că doar e plină lumea de frumusețe, iți vine sa vomiți, si brusc de așezi... Răbdare, dragul meu prieten, noaptea e lungă. Mai râzi, mai asculți, bați bitul celei mai enervante piese de la radio, si ești cool. Dar nu esti tu.
 Asta e viaţa ta, nu cea pe care o aveai! Bea, fumează, cucerește! Secretul vieții tale oricum nu e la tine...tu doar creezi condiții, fa-le! Doar puțină atenție s-acorzi în dozaj - nu vrei sa rămâi singur pe lume.
 N-ajunge acasă, căci te vor devora proprii-ți monstrii! Du-te acasă,unde nu e "acasă" a ta. Iar dupa două - trei fumuri ia-o de la capăt sa nu te apuce nostalgia si dorul de încă o gura de un "nou tu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu